Marc Luft en Bennie oude Vrielink pakken dubbel

Geplaatst 3 jul. 2013 14:09 door Peter Veelers   [ 3 jul. 2013 14:13 bijgewerkt door Marc Luft ]

Hedenavond werd de derde en tevens laatste persoonlijke straatwedstrijd van kv de Brink verschoten. Vooraf was door het bestuur bepaald dat de beste 2 resultaten zouden tellen. Elke wedstrijd bestond uit 12 schoten. In groep 1 was het Marc Luft die winnaar werd. Hij behaalde in totaal 2769 meter. Nummer 2 werd Frank Groeneveld met 2522 meter. Nummer 3 werd Peter Veelers met 2469 meter. Voor Marc Luft betekende dit de dubbel. Hij wist ook al met overmacht het onderdeel veld te winnen.  In groep 2 werd Bennie oude Vrielink winnaar. Vanavond was hij niet aanwezig, maar hij had in de eerste 2 wedstrijden reeds 2571 meter weten te bereiken. Ook hij had reeds met overmacht het onderdeel veld gewonnen. Nummer 2 werd Herbert Scholten met 2403 meter. Hij was in zijn derde wedstrijd sterk onderweg maar werd sterk afgeleid door 2 passerende wandelende dames van middelbare leeftijd. Na deze passage was hij behoorlijk van slag, waardoor zijn derde wedstrijd het slechtste resultaat werd. Nummer 3 werd Gerard Groeneveld met 2283 meter.