Marc Luft en Bennie oude Vrielink straatkampioenen

Geplaatst 5 jul. 2012 10:30 door Marc Luft
2012-07-Straat kampioenen, K.V. De Brink, Bennie oude Vrielink en Marc Luft.
De laatste wedstrijden t.b.v. de straat-kampioenschappen van K.V. de Brink zijn verschoten.
In de eerste klasse, die op de laatste wedstrijddag nog 4 kandidaten had om het kampioenschap nog te winnen, was de spanning voelbaar. Uiteindelijk was het Marc Luft die op het laatst, met 4 super schoten alsnog zijn titel prolongeerde. Met 1519 meter heeft hij dit seizoen de verste afstand gehaald in twaalf schoten. Tweede is Michel Groeneveld geworden gevolgd door zijn broer Frank.
In de tweede klasse was Bennie oude Vrielink oppermachtig, hij heeft alle vijf de wedstrijden gewonnen. Met een gemiddelde van 1403 meter over 12 schoten, 116 meter per schot, is het een prestatie van vanjewelste. Overall heeft Bennie ook de meeste meters geschoten van zowel de eerste als de tweede klasse!! De tweede plek was een prooi voor Frans Fox en derde is Herman Groeneveld geworden.
Opmerkelijk is dat Bernard Keupink (82 jaar) in 4 van de 5 wedstrijden zo constant heeft geschoten dat het verschil binnen de 50 meter bleef.