Nieuws‎ > ‎

Mooie verdiende overwinning voor KV de Brink

Geplaatst 17 feb. 2019 10:37 door Marc Luft
De heren van het eerste team van KV de Brink hebben middels een goede wedstrijd met 1-2 gewonnen van Nooit Gedacht. Michel Groeneveld was weer terug en was weer gretig en goed als vanouds.
De eerste periode begon Nooit Gedacht met een minder schot waarop de Brink gelijk een voorsprong pakte van 40 meter. Gaandeweg de wedstrijd pakte Nooit Gedacht langzaam wat van de voorsprong terug en was het verdere verloop van de wedstrijd super spannend. Bij het één na laatste schot van Nooit Gedacht mankeerde het aan de richting en de hoogte waardoor de Brink in de persoon van Jelle Kamphuis een voorsprong kon pakken van 30 meter. Het was een makkie voor Marc Luft om het eerste punt binnen te halen. 
In de tweede periode was de start van de Brink wat minder en in het verdere verloop waren de schoten van de Brink telkens niet van een voldoende goed niveau. Hierdoor liep Nooit Gedacht steeds verder uit en pakte overduidelijk het tweede punt. 
De derde periode werd Michel Groeneveld in stelling gebracht gelijk bij het losschot, de eerste 8 meter voorsprong waren een feit, hierop pakte Jochem Wennink en Bas Rouwers ook een paar meter waardoor de Brink op rozen zat en een voorsprong van ruim 20 meter had. 
Het leek uiteindelijk een kopie van de eerste periode want uiteindelijk was het steeds stuivertje wisselen tot twee schoten voor het einde Nooit Gedacht een voorsprong van 20 meter had, Marc Luft wist hier wat van af te knabbelen en bij het laatste schot was het nog 8 meter in het voordeel van Nooit Gedacht. Jesse Wennink werd door zijn teamgenoten gepositioneerd op een plek waarvoor hijzelf nooit gekozen zou hebben, hij luisterde....... en met een gigantische uithaal liet hij een geweldig schot noteren. Dit bleek een gouden greep te zijn want nooit Gedacht was niet bij machte om hier op te antwoorden en bleef uiteindelijk 10 meter achter. KV de Brink staat nu met 11 punten op een prima 6e plek!

Comments