Nieuws KV de Brink

Geplaatst 4 jun. 2013 22:57 door Marc Luft   [ 4 jun. 2013 22:59 bijgewerkt ]
Schrijf een bijschrift
Drie personen van kv de Brink hebben zich weten te plaatsen voor de zilveren kloot, waarvan 2 in de top 5. Marc Luft plaatste zich als vierde en Jochem Wennink als vijfde. Het verschil tussen hun beiden was 110 cm. Michel Groeneveld had pech bij zijn laatste schot en eindigde als vijftiende.

Op maandag 3 juni is de jaarlijkse veteranenwedstrijd van de TKC op de Uelserdijk. Deelname is mogelijk vanaf het geboortejaar 1968. Inschrijven is mogelijk tussen 19.00 en 19.30 uur.

Op woensdag 5 juni treed de Brink 1 aan in de halve finale van de Rabocup. Tegenstander is Hertme 2. Op de Zonnebergweg is de start om uur.

Op woensdag 12 juni is de volgende persoonlijke straatwedstrijd van kv de Brink. Omdat een aantal personen de eerste wedstrijd om verschillende redenen moesten missen is besloten om de beste 2 resultaten te laten tellen. Er zijn dus nog volop mogelijkheden de koplopers Marc Luft en Bennie oude Vrielink te achterhalen. Aanvang van deze wedstrijd is 19.00 uur.