NKB cup wedstrijden, Brink A en 1!

Geplaatst 11 feb. 2014 23:10 door Marc Luft   [ 3 jul. 2014 00:57 bijgewerkt ]
Schrijf een bijschrift
Brink A
, deelnemer in de NKB Cup straat, is vrijgeloot in een veld van de elf sterkste teams uit de nederlandse competitie. De loting op 23 april zal bepalen welke tegenstander ze tegenkomen in de kwartfinale. Medestrijders zijn Reutum, AKF, Vooruitzicht, Veldhoek, Beuningen en Mander, Lattrop Breklenkamp, Niej Haarbig, Nooit Gedacht, en Oud Ootmarsum.
23-04-2014
Brink A mag het in de kwartfinale in en tegen Niej Haarbig opnemen.

Brink 1, mag in een deelnemersveld van 14 teams het opnemen tegen Mander 2 op de Streubaan, de thuishaven van Mander.
23-04-2014
Na een duidelijke overwinning op Mander 2, mag Brink 1 het nu opnemen op eigen baan tegen Lattrop-Brekelenkamp 2
09-05-2014
De wedstrijd wordt 11 mei verschoten om 10:00 uur op de Brinkbaan!! Brink wint zie verslag Brink 1, kwartfinale NKB cup.
01-07-2014
Brink 1 schiet thuis tegen Mander 1 aanvang 19:30 uur!! Brink zit in de finale zie verslag De Brink naar finale NKB cup

Cupwedstrijden

Cupwedstrijden worden, onder begeleiding van een neutrale (hulp)scheidsrechter, die tevens lid van de NKB dient te zijn, gespeeld tussen 2 teams van 4 personen. Vanaf de halve finales dient de wedstrijd geleid te worden door een officiële scheidsrechter. Er wordt 1 wedstrijd gespeeld in een “Best of Three”. Men schiet 2 ronden, waarbij elke schutter 3 maal mag gooien. Het team dat per ronde de grootste afstand aflegt is de winnaar.

De 2e ronde gaat verder op het punt waar het winnende team met het voorgaande punt geëindigd is. Tussen de 1e en 2e ronde mag van spelersvolgorde gewisseld worden. Tevens mogen er 4 wisselspelers ingezet worden. Indien na 2 ronden een gelijke stand is bereikt, wordt direct hierop aansluitend “een verlenging” gespeeld over een beslissingsronde waarbij elke schutter 2 maal mag gooien, beginnend op het punt waar het winnende team met het voorgaande punt geëindigd is, met dezelfde personen in dezelfde spelersvolgorde als de laatst gespeelde wedstrijd.

De winnaar wordt ingeschreven voor de volgende cuptrekking. Ligt men aan het eind van de beslissingsronde ronde exact gelijk, dan dient vanaf dit eindpunt, dus waar de kloten zijn blijven liggen, alsnog 1 ronde gespeeld te worden, waarbij elke schutter 1 maal mag gooien.

Ĉ
Marc Luft,