NL Doet 2019

Geplaatst 17 mrt. 2019 07:47 door Marc Luft
Zoals al vele jaren en was het ook dit jaar dat de leden van KV de Brink zich inzetten voor het extra onderhoud aan de baan in het kader van Nederland Doet. De weersomstandigheden voor het middag programma waren goed te noemen. ook de werkzaamheden waren voldoende aanwezig. Dit alles gecoördineerd door Bas Rouwers, samen met Edwin Scholten, Toon Siers en kleinzoon Kevin, maakte dit tot een waardevolle maar bovenal ook gezellige dag. Voor het eerste jaar waren er ook enkele jeugdleden aanwezig om te helpen, dat alles in het kader van "vele handen maken licht werk".
Kijk naar de fotos en/of kom gewoon kijken naar onze geweldige mooie baan met de mooiste ligging op de flanken van de Kuiperberg, eventueel tijdens een wedstrijd.