Ook de Veldkampioenen bekend.

Geplaatst 29 jun. 2017 10:48 door Marc Luft   [ 29 jun. 2017 10:52 bijgewerkt ]
De veldkampioenen zijn ook bekend geworden bij de persoonlijke wedstrijden van KV de Brink.
Bij het eerste team was het Marc Luft die de winst naar zich toetrok. Dit team heeft te kampen met blessures, Michel Groeneveld viel de eerste wedstrijd al uit met een lies-blessure, in de tussentijd brak Jochem Wennink zijn pols nadat hij de eerste twee wedstrijden met overmacht gewonnen had. De laatste twee wedstrijden deed Marc Luft verdienstelijk mee, zonder aanloop wegens een bovenbeen blessure. Anderen waren niet drie wedstrijden aanwezig. Behalve Peter Veelers, hij nam de eerste wedstrijd teveel risico's in de bocht, waarvoor hij zelf de spelregels op papier heeft gezet en daardoor dit hem een zeer slechte uitgangspositie gaf. Dit was het geluk voor Marc.
Bij het tweede team was de spanning enorm, Frank Groeneveld en Edwin Scholten streden een verbeten strijd uit om het kampioenschap in het tweede team. Edwin op de lange en vooral rechte stukken de betere en Frank in de bochten. Beiden wonnen twee van de vier wedstrijden, beiden hadden in de einduitslag het zelfde aantal schoten, echter de beslissing was het aantal meters en met een verschil van 13,5 meter is Frank Groeneveld winnaar geworden.
Team 3, heeft officieel geen winnaar, maar de altijd aanwezige Cor Steghuis had een echte reden om deze wedstrijd verstek te gaan, waarna de wedstrijdleiding heeft besloten om hem tot winnaar te benoemen van Team 3. Twee x gefeliciteerd Cor!!
De gladiatoren van team 4, zonder Herbert Scholten?? waren super gedreven, ze liepen ontspannen over de baan maar waren krijgers tot en met, en zo hoort het ook. Na elk schot werden de kansen (her)berekend. Er werd zoveel gekeken en gerekend dat ineens de 500 meter lijn voor deze senioren plotsklaps daar was. Bennie oude Vrielink had zijn zenuwen het meest onder controle en wist uiteindelijk met 3x de maximale score de winst te pakken. Erik kamphuis was een hele goede tweede.
Team 5 met sponsor/ uitbater clubcafé/ klootschieter Arjan Smelt in de gelederen en "goold old" Gerard Groeneveld, die afgelopen week zijn 77e verjaardag vierde, hadden na twee wedstrijden allebei gewonnen. Spanning verzekerd zou je zeggen. Helaas kon Arjan deze keer niet waardoor Gerard het wel heel makkelijk had. Trots als hij is, schoot hij een meer dan een puike wedstrijd met krachtige en precies geplaatste schoten. Een terechte winnaar.
De laatste jaren ontstaat er telkens een geweldig onderonsje met Bertus Sanders en Toon Siers. Zowel op straat als op veld worden er mooie wedstrijden gespeeld. Toon die met zijn eerste schot aan het glijden kwam, waardoor hij toch ietwat voorzichtiger deed, mocht twee overwinningen tellen, evenals Bertus die in de eerste wedstrijd een schot had kunnen pakken. Hierdoor bracht bij dit team het aantal schoten de uiteindelijk winnaar en dat is dit jaar Bertus Sanders. Heren proficiat!

Persoonlijk Veld 2017