Opnieuw goed resultaat de Brink in straatcompetitie

Geplaatst 20 okt. 2013 09:00 door Peter Veelers   [ 3 nov. 2013 23:20 bijgewerkt door Marc Luft ]
Heden stond de tweede ronde van de Landelijke Straatcompetitie op het programma. Na de eerste ronde Geesteren Gelderland bezocht te hebben stond nu een ronde gepland in Geesteren Overijssel. De Brink nam het in een directie confrontatie op tegen tweevoudig straatkampioen, Nooitgedacht. Het werd een spannende strijd, waarbij lange schoten, zelfs doodlopers midden op straat,  werden afgewisseld door enkele onvoorstelbare missers. Een schot voor het einde lag Nooitgedacht in gewonnen positie. Jan Veenhuis bracht met een prima laatste schot de spanning in de benen bij de tot dan toe prima presterende Jeroen Meijer. Jeroen Meijer bezweek onder de druk en bleef 9 meter achter zodat in ieder gewonnen was van deze tegenstander. Nadat alle 18 teams binnen waren bleek de Brink op de vierde plaats te zijn geeindigd. Na de derde plaats in de eerste ronde wederom een goed resultaat. In de stand staat de Brink nu vierde met slechts 3 punten acherstand op Klein Dochteren en Smilde en 5 punten voorsprong op nummer 5, Nooitgedacht. Over 4 weken is de derde ronde in het Drentse Elim. Bij terugkomst bij het clubcafe de Nieuwe Roos hing de vlag uit. Gerrit bleek erg trots op de prestaties van Jochem Wennink in Ierland. Tijdens de evaluatie werd daar onder het genot van een drankje nog eens met vele leden over gesproken.