Oud Ootmarsum winnaar loterij

Geplaatst 8 feb. 2015 04:01 door Peter Veelers   [ 8 feb. 2015 23:57 bijgewerkt door Marc Luft ]
Op een zacht zandpad vol met dennenappels en boomwortels wist de Brink in de eerste periode goed stand te houden. Het laatste schot door Jochem Wennink was prima. Het schot van Dirk Hunder leek ook prima maar boog door een zandkorrel, tak of dennenappel links af en bleef achter op Jochem, zodat het eerste punt naar de Brink ging. Ook in de tweede periode gingen prima schoten op dit belabberde zandpad  zomaar links af van Nico Leussink en Jos  Oortman. Terwijl missers door de hoge Wallen (bobsleebaan) wel op de baan bleven. Kortom de wedstrijd draaide uit op een loterij. Het laatste schot door Gert Jan Heerink was ook zo'n misser, kwam via de wal de baan weer op en liep door. Voor Jochem Wennink was deze afstand gemakkelijk te overbruggen maar hij liet echter de kloot uit zijn hand vallen zodat de stand 1-1 werd. In de derde periode ging het derde schot door Peter Veelers zomaar rechts af. Hij plaatste zijn  kloot op de juiste positie, 1 meter links uit de kant op de baan. Maar daar werd na 25 meter een boomwortel geraakt en ging de kloot haaks rechts af het bos in. Dit heeft niets met klootschieten te maken, meer met baanonderhoud. Het derde punt was dan ook gelijk beslist zodat de Brink met een onterechte 2-1 nederlaag uit deze Copperfieldwedstrijd kwam. Het is te hopen dat bij de volgende wedstrijd geen toverstaf nodig is.