Nieuws‎ > ‎

Overwinning KV de Brink op geweldige veldbaan.

Geplaatst 14 apr. 2019 07:27 door Marc Luft
Op een werkelijk geweldig geprepareerde veldbaan van KV de Brink, kort gras, vlakke en harde ondergrond. Haalde de wedstrijd van KV de Brink tegen Lemselo niet het niveau waar de veldbaan recht op had.
KV de Brink had nog een appeltje te schillen tegen Lemselo dat al gedegradeerd is met 4 punten, waarvan 3 punten van de Brink op de moeilijke baan in Lemselo.
Lemselo begon echt slecht aan de wedstrijd met een losschot van 50 meter, gevolgd met een geldig schot met nul meter en ook het daarop volgende schot was van een matig niveau, waarbij ze dus in drie schoten 140 meter hadden geschoten. De Brink schoot deze periode ook niet goed maar was ook minder goed bij de les en dus gemotiveerd door het slechte begin van Lemselo. Uiteindelijk haalde de Brink dit punt eenvoudig binnen. De tweede periode begon Lemselo beter, bij het losschot pakten ze 10 meter. Gaandeweg de wedstrijd kwam de Brink goed terug en met machtige schoten van Jochem Wennink en Michel Groeneveld was de voorsprong een feit. Aan het eind van deze periode had Lemselo nog mindere schoten waardoor de voorsprong nog meer werd en de Brink het tweede puntje ook binnenhaalde. De derde periode was bijna het zelfde als de vorige, de Brink met uitstekende schoten van uitblinker Bram Steghuis en Bas Rouwers zorgden wederom voor een mooie voorsprong en ook was het wederom Lemselo zelf die missers produceerden waardoor ook het derde puntje eenvoudig werd gewonnen.
Een 3-0 overwinning!


Afgelopen donderdag mocht de Brink in de NKB cup straat, aantreden tegen regerend kampioen en veelvraat van vorig jaar KV Mander. In een wedstrijd van zeer hoog niveau was er een beslissing van twee ronden nodig om te bepalen wie deze wedstrijd winnend mocht afsluiten. Het was KV de Brink die liet zien de gehele wedstrijd super schoten te kunnen produceren en de beste was, deze wedstrijd. Een mooie opsteker.
Comments