Persoonlijke veldkampioenschappen 2018

Geplaatst 28 jun. 2018 05:44 door Marc Luft   [ 5 jul. 2018 00:34 bijgewerkt ]
De persoonlijke wedstrijden om de veldkampioenschappen zijn weer verschoten. De baan lag er geweldig bij, mede door het weer van de afgelopen tijd en zeer zeker door het prima onderhoud uitgevoerd door Toon Siers.
De sportieve prestaties werden hierdoor ruim bevorderd, geweldige lange schoten werden er geproduceerd. In de eerste klasse was Jochem Wennink duidelijk de beste. Alhoewel het hem op de heenweg nog niet lukte om de 700 meter in 6 schoten te schieten, lukte dit hem wel op de terugweg. In de tweede klasse zou het na  de eerste twee wedstrijden super spannend zijn. Helaas door onvoorziene afzegging was hier de spanning weg, maar schoot Edwin Scholten een geweldige wedstrijd en mag hij terecht kampioen van het tweede team genoemd worden. In het vierde team was Bjorn Niemeijer de enige deelnemer, maar hij schoot gerust met de grootten mee. Knappe schoten en vooral de richting brachten hem succes. Het altijd fanatieke vijfde team was met een super strakke schutter Bennie oude Vrielink van ongekend niveau, zijn regelmaat maakt hem een topschutter. Helaas waren er een aantal blessure gevallen in dit team, anders was het zeker spannend geweest. Bertus Sanders was alleenheerser van het zesde team, met zijn banaangekleurde kloot, schoot hij uiteindelijk een gemiddelde van bijna 60 meter per schot. Een zeer knappe prestatie.

Persoonlijk veld 2018