Pinksterwedstrijd gewonnen door Jochem Wennink en Gerrit Heerink

Geplaatst 20 mei 2013 10:07 door Peter Veelers   [ 20 mei 2013 23:19 bijgewerkt door Marc Luft ]
Schrijf een bijschrift
Traditioneel werd op de tweede pinksterdag een klootschietwedstrijd georganiseerd door KV de Brink. Opnieuw was het selectieve parcours op de Mors verkozen als locatie. Er werd door 24 klootschieters deelgenomen. In de groep boven de 50 jaar wist Gerrit Heerink, beter bekend als Kuupgait, winnaar te worden met maar liefst 950 meter in 5 schoten. Als tweede eindigde Bennie Oude Vrielink terwijl Toon Bossink derde werd. In de groep beneden de 50 jaar wist Jochem Wennink beslag te leggen op de eerste prijs. Hij bleef weliswaar op ruime achterstand op de winnaar in de ouderengroep maar bleef ruim voor op de nummer 2, Arjan Oude Vrielink. Derde werd Hans Wennink. Na afloop werd de prijsuitreiking bij cafe de Nieuwe Roos verricht. De winnaars mochten kadobonnen, kado's en geldprijzen in ontvangst nemen, beschikbaar gesteld door de Welkoop en de Nieuwe Roos.
Schrijf een bijschrift