Nieuws‎ > ‎

Pinkstertrofee voor Jochem Wennink en Walter Koldemeule

Geplaatst 2 jun. 2020 04:19 door Marc Luft
Afgelopen maandag, 2e pinksterdag werd er Coronaproof geschoten om de Pinkstertrofee. De start anders dan voorgaande jaren was in de bocht bij de Mors en Galgenveld, dit omdat het bedrijfsverzamelgebouw daar gebouwd was. 

Nieuw dit jaar was het recordschot vanaf bovengenoemd starpunt door de chicane, dit bleek een waar spektakelstuk en het was Bram Steghuis die deze dag het verst kwam met het openingsschot. Het ging Bram zo goed af dat hij na 5 schoten uiteindelijk de 2e plaats op zijn conto kon schrijven. Op de derde plek was het traditiegetrouw Dennis oude Nijhuis die voor de tigste keer een prijs in ontvangst kon nemen. Niet verrassend maar daardoor niets minder was de eerste prijs voor de top-klootschieter van Nederland, Jochem Wennink. In zijn laatste poging lukte het hem om de felbegeerde 1e prijs voor zich te winnen.

Voor de 50+ schutters was het wel spannend, mooie maar ook lange schoten werden er geproduceerd en het was uiteindelijk de altijd gevaarlijke straatschutter Walter Koldemeule die de eerste plaats voor zich opeiste, gevolgd door Frank Groeneveld en op de derde plaats "good old" Rene Fox. Na afloop kon er vanaf 12:00 uur bij café cafetaria lekker geproost worden op deze gezellige klootschietochtend waar ook de prijsuitreiking plaats vond met prijzen van de Welkoop Ootmarsum.

Comments