Pinksterwedstrijden prooi voor Bennie Oude Vrielink en Michel Groeneveld

Geplaatst 10 jun. 2014 03:48 door Marc Luft
Pinkstertroffe 2014

Traditioneel werd op Tweede Pinksterdag door kv de Brink de pinksterwedstrijden georganiseerd op de Mors te Ootmarsum. Het selectieve parcours met stoepranden en een chicane is erg in trek bij vele klootschieters. Vanaf half tien ging de eerste groep van start om in 5 schoten een zo groot mogelijke afstand te bereiken. Reeds in de eerste groep zette Bennie Oude Vrielink in de 50+ groep een bijzondere prestatie neer. Velen probeerden tot half 12 deze afstand te bereiken, maar tevergeefs. Bennie Oude Vrielink werd algeheel winnaar. Nummer 2 werd A. Lammerink van de Vijfsprong, nummer 3 werd Gerard Groeneveld. In de groep, jonger dan 50 jaar werd Michel Groeneveld winnaar.

Nummer 2 werd Arjan Oude Vrielink van Oud Ootmarsum, nummer 3 werd Marc Luft. Na afloop bleek de voorzitter van de Brink, Gerald Wassink, door zijn wekelijkse vakantie niet aanwezig, waardoor de secretaris, Peter Veelers, de prijsuitreiking mocht verrichten. Daarbij vermeldde hij dat dankzij inspanningen van Frans Fox, de gemeente het gehele parcours gemaaid heeft, hetgeen zeer gewaardeerd werd door de klootschieters. Terplekke op het terras bij café de Nieuwe Roos, werd de precisieprijs in het leven geroepen. Edwin Scholten lukte het namelijk om 2 keer van behoorlijke afstand een voltreffer te produceren recht op een lantaarnpaal.

Pinkstertroffe 2014

Pinstertroffee 2014, precisie gooien Edwin Scholten