Ronde van Tilligte

Geplaatst 11 jul. 2013 11:21 door Peter Veelers   [ 6 aug. 2013 11:15 bijgewerkt door Marc Luft ]

Marathon 2013

De K.V. “Ons Streven” Tilligte organiseert wederom haar jaarlijkse kloatschéétersMarathon. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 17 augustus 2013. Aan dit toernooi kan worden deelgenomen door alle georganiseerde en niet-georganiseerde kogelwerpers, klootschieters en recreanten. Tevens worden wederom onze Duitse sportgenoten uitgenodigd. Deze dienen echter Nederlands materiaal te gebruiken tijdens de wedstrijd.

De blauwe NK-kloot en de Ierse stalen kloot zijn ook toegestaan.

Het af te leggen parcours bestaat geheel uit goede asfaltwegen. De lengte is ongeveer  9,5 kilometer. Voor de dames, veteranen,  vrije en de 4e klasse heren is de lengte van het parcours 2 km korter.

Evenals de laatste jaren is het startpunt van de Marathon in ons clubgebouw aan de Frensdorferweg 17, te Tilligte.

Het startschema is als volgt;

8.25 uur Opening

8.30 uur Start 3e Klasse Heren    (ronde 9,5 km)

9.15 uur Start 4e Klasse Heren   (ronde 7,5 km)

9.45 uur Start 2e Klasse Heren   (ronde 9,5 km)

10.30 uur Start Veteranen Klasse (ronde 7,5 km)

11.15 uur Start Cup Klasse Heren (ronde 9,5 km)

12.00 uur Start Vrije Klasse Heren (ronde 7,5 km)

12.30 uur Start beide Dames klassen (ronde 7,5 km)

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen kan dit schema nog worden aangepast. Het definitieve schema wordt u begin augustus toegezonden. We zullen in elk geval de damesklassen tegelijk laten starten.

In elke klasse zijn fraaie prijzen  te winnen, terwijl voor de beste heren- en damesploeg een wisselbokaal beschikbaar is. En “last but not least” vindt u bij ons nog steeds de onnavolgbare gezelligheid na de wedstrijd in de tent