Selectie Zilverenkloot zondag 5 juni

Geplaatst 12 mei 2011 22:50 door Marc Luft   [ 12 mei 2011 23:00 bijgewerkt ]

Op zondag 5 juni wordt de selectiewedstrijd voor de Zilveren Kloot gehouden op de Haarlerheidebaan te Reutum. Net als vorig jaar zullen de deelnemers van zowel Zuid- als Noord Twente in een en dezelfde wedstrijd uitmaken, wie tot de 25 geselecteerden behoren, die in september tegen elkaar uitkomen. De winnaar van deze selectiewedstrijd mag zich een jaar lang “Kampioen van Twente” noemen.

Naast de titel Kampioen van Twente zijn er ook nog 4 geldprijzen te verdienen. De beste vier drietallen van een vereniging komen voor deze aantrekkelijke geldprijzen in aanmerking.

Om deel te kunnen nemen aan deze selectiewedstrijd moeten deelnemers zich opgeven bij het Comité, het liefst per e-mail. Dit kan via onderstaande mailadressen of via de website www.zilverenkloot.nl. We kunnen de deelnemers dan via mail de starttijden en uitslagen doorgeven. Deelnemers moeten zich opgeven voor 29 mei, omdat het comité dan bijeen komt om de startgroepen uit te loten. Zo snel mogelijk hierna krijgt iedere deelnemer persoonlijk of via het verenigingssecretariaat bericht wanneer en in welke groep hij dient te schieten. Iedere speler schiet 5 of 6 keer, naargelang de gesteldheid van de baan op de wedstrijddag.

De starttijden zullen ook vermeld worden op de website www.zilverenkloot.nl

De opgave van de deelnemers dient te geschieden aan :

Voor,, ZUID” aan Albert Olde Weghuis, e-mail adres: aweghuis@home.nl

Voor,, Noord” aan: Gert-Jan Heerink, emailadres: Gertjanheerink@home.nl