Spannende strijd om Brinktitel

Geplaatst 25 jun. 2014 13:23 door Peter Veelers   [ 26 jun. 2014 05:15 bijgewerkt door Marc Luft ]

Vanavond werd de derde wedstrijd verschoten om de persoonlijke straattitel van KV de Brink. Op de Zonnebergweg wist Michel Groeneveld in groep 1 in 12 schoten

1509 meter te overbruggen. Nummer 2 werd Marc Luft met 1371 meter, gevolgd door Frank Groeneveld met 1367 meter. Doordat er een puntensysteem gehanteerd wordt en het slechtste resultaat na 4 wedstrijden vervalt gaan Frank Groeneveld en Marc Luft nu samen aan de leiding met op geringe afstand gevolgd door Michel Groeneveld en Peter Veelers.

In groep 2 presteerde Herbert Scholten bijzonder goed. Hij bereikte rond de 1350 meter en werd voor de tweede keer eerste. Zijn concurrent, Bennie Oude Vrielink, moest werken. Hij zal de vierde editie moeten winnen en zal Herbert Scholten zich geen derde plaats kunnen permitteren. Kortom het wordt komende woensdag een spannende strijd om het kampioenschap, waarbij de reeds uitgeschakelde spelers een belangrijke rol kunnen spelen in dit puntensysteem.