Teamindeling superronde 2015

Geplaatst 21 mrt. 2015 11:45 door Marc Luft   [ 21 mrt. 2015 12:07 bijgewerkt ]
Schrijf een bijschrift

Op zaterdag 28 maart gaan de leden van KV de Brink weer op pad om de jaarlijkse Superronde te schieten. De deelnemende leden zijn evenwichtig verdeeld over 4 teams. De start zal zijn om 09.45 uur op de Uelserdijk. Het parcours loopt grotendeels door Duitsland. In de bushalte aan de Hesingerstrasse zal de eerste tussenstop zijn. Gerda en Jan Kamphuis en Jo Kienhuis verzorgen op dit punt de koffie en cake. Over de rustige smalle straatjes loopt het parcours door een prachtige omgeving. Na 9 km is er een pauze bij Heinz, zum Lönsberg, alwaar er genoten kan worden van de groffe Duutse snert en een paar sapjes uit de tap. Rond 1600 uur zit de ronde er na 15 km op. Bij stamcafé De Nieuwe Roos wordt  dan de uitslag bekend  gemaakt. De ervaring is dat ondanks de lengte van het parcours de verschillen altijd zeer gering zijn. De volgende dag kunnen de heren de benen sparen omdat de junioren dan weer in actie komen voor de persoonlijke straatkampioenschappen van de TKC.

Groep 1; Frank Groeneveld, Edwin Scholten, Hans Wennink, Gerard Groeneveld

Groep 2; Jochem Wennink, Boy Borggreve, Henk Kamphuis, Gerald Wassink