TKC/ Landelijk veld afgelast, TKC straat + ronde schieten de Brink

Geplaatst 18 jan. 2013 03:54 door Marc Luft   [ 19 jan. 2013 04:31 bijgewerkt ]

Update: Ook de landelijk veld competitie is afgelast!!

Zoals het er momentel uitziet met de sneeuw op onze banen en de verwachting van het weer, lijkt het er niet op dat het komende zondag 20 januari mogelijk is om de normale veldcompetitie af te werken. Mocht het inderdaad niet mogelijk zijn om te schieten op het veld, dan gaan we de TKC straatwedstrijd bij kv De Nijstad alvast schieten. (indien de straat dan nog sneeuw en ijsvrij vrij is natuurlijk).

De bedoeling is dan om van Oldenzaal bij de stoplichten onder aan de bult de paralelweg op te gaan en daar na ca. 300 mtr. richting Weerselo te beginnen en dan richting Weerselo schieten. Totale lengte parcours is ca. 4.8 km (de auto`s kunnen aldaar aan de paralelweg geparkeerd worden). We schieten dan volgens het schema van de 6e speeldag straat competitie. Het einde is bij cafe Ensink, daar worden de chauffeurs dan terug gebracht naar hun auto`s door Nijstad leden, en kunnen ze hun teamgenoten later in Weerselo ophalen of laten staan dat moeten ze zelf weten natuurlijk, ze worden in ieder geval niet thuis bezorgd door de Nijstad.

Voor de Brinkleden die geen straatcompetitie hebben; verzamelen om 09:30 bij cafe de Nieuwe Roos vanwaaruit een route wordt bepaald...