Veldkampioenen K.V. de Brink

Geplaatst 9 jul. 2012 07:51 door Marc Luft
2012-06-Bennie oude Vrielink-straat kampioen-Brink
De laaste dagen heeft elk team zijn eigen persoonlijke wedstrijden op geschoten, althans dat is de bedoeling.
Brink 1 heeft dit wel gedaan, geblesseerde Peter Veelers toch altijd een gevaarlijke outsider op een harde, kortgemaaide baan, kon helaas niet meedoen. Alle teamleden gingen voortvarend van start maar reeds na het tweede schot bleven er nog twee schutters over die geen minder schot hadden gehad, Mark Veelers en Marc Luft. Uiteindelijk was het Marc Luft die de eerste serie van 6 schoten een niet overbrugbare voorsprong nam. In de tweede serie was het Michel Groeneveld die met miniem verschil won, waardoor Marc Luft winnaar was van het eerste team.
Het altijd sportieve vierde team had met Bennie oude Vrielink eigenlijk alleen de tweede plek te verdelen. Tijdens de wedstrijden bleek dit ook het geval te zijn en Bennie gaf gelijk vol gas en won dik verdiend!!