Vervolg competitie

Geplaatst 13 mrt. 2013 11:05 door Peter Veelers   [ 19 mrt. 2013 23:45 bijgewerkt door Marc Luft ]

Zoals jullie allen weten, hebben we de laatste tijd een beetje pech met het weer op zondagmorgen als we willen gaan klootschieten.

We zijn gisteravond met het TKC bestuur bij elkaar geweest voor het vervolg van de competitie

17 maart    12e speeldag TKC senioren en 14 speeldag GVC

24 maart    TKC straat in Oud Ootmarsum

24 maart    Pers. veld en zetten voor junioren bij Wilskracht, o. Ootmarsum, De Brink en De Gunne

01 april        (2e paasdag)  13e speeldag TKC senioren

07 april        Finale TKC straat

07 april        1e pers. straatwedstrijden junioren in Weerselo

14 april        14e speeldag TKC senioren en 16e speeldag GVC

Mocht vanwege de vorst en/of sneeuw komende zondag 17 maart, de veldcompetitie niet door kunnen gaan, proberen we de TKC wedstrijd op straat bij Oud Ootmarsum te schieten.

Mocht dit het geval zijn dan krijgen jullie tijdig bericht, en dan veranderd bovenstaand schema ook weer uiteraard.

Mvrgr

Henk Lohuis.