Veteranen de Brink opnieuw straatkampioen

Geplaatst 1 mrt. 2015 11:59 door Peter Veelers   [ 2 mrt. 2015 06:13 bijgewerkt door Marc Luft ]
De veteranen van de Brink zijn voor de tweede achtereenvolgende jaar straatkampioen geworden van de TKC. In de eerste 6 wedstrijden werd maar liefst 5 keer beslag gelegd op de eerste plaats en 1 keer een tweede positie. Dit betekende 5 keer 13 punten en 1 keer 12 punten. Vandaag, 1 wedstrijd voor het einde zou een vierde positie in ieder geval het kampioenschap betekenen. Maar evenals het vorige seizoen sloegen de zenuwen toe bij de krasse knarren met het kampioenschap in zicht. Op het parcours van Oldenzaal naar Weerselo over de parallelweg werd het de slechtste wedstrijd van het seizoen. Maar nummer 2 op de ranglijst, Oud Ootmarsum 3 eindige met 49 schoten op een teleurstellende zesde plaats. De Brink schoot 12 meter verder en werd vijfde met 2 schoten achterstand op winnaar de Vijfsprong. Door deze uitslag is de Brink onbereikbaar geworden voor de concurrentie met een gat van maar liefst 19 punten. Het team van de jonkies bestaat uit Gerard Groeneveld, Herbert Scholten, Bennie Oude Vrielink en Erik Kamphuis. Over 4 weken is de afsluitende ronde in Agelo met daarna de prijsuitreiking bij Max. Hier kunnen de heren nog eens zonder stress hun kunnen laten zien!