Winnaars bij de Brink

Geplaatst 14 mei 2018 06:33 door Marc Luft
Ook bij de senioren heeft KV de Brink een goed stel klootschieters. Afgelopen zondag waren de persoonlijke veld en zet-wedstrijden van de TKC. Deze werden verschoten op de mooie baan en begeleiding van Soasel. De organisatie had alles goed geregeld en ook de weersomstandigheden waren goed.
KV de Brink had diverse winnaars; zo was het Jochem Wennink die in de ere-klasse twee keer de 1e plek voor zich opeiste voor zowel zetten als de veldwedstrijd, tevens zette hij een baanrecord neer. In de zelfde klasse haalde Marc Luft een verdienstelijke 2e plaats op veld en Jesse Wennink werd 2e bij het zetten. In de zesde klasse ging de Brink echt los, Erik Kamphuis 1e op veld, 3e bij het zetten, Bennie oude Vrielink 2e op het veld, Herbert Scholten 3e op veld en 2e bij het zetten.
Allen gefeliciteerd.