Winnaars pers. straat KV de Brink.

Geplaatst 23 jun. 2017 11:10 door Marc Luft
Alle vier de wedstrijden zijn verschoten van de persoonlijke straatwedstrijd van KV de Brink. Van de vier wedstrijden tellen de 3 beste mee. Als je een wedstrijd van je team wint, krijg je 20 punten met telkens de daarop volgende één minder. Als eerste worden de punten geteld, daarna zijn de meters doorslaggevend.

Jochem Wennink ondanks dat hij de laatste wedstrijd niet mee kon doen om zijn gebroken arm, heeft in de voorgaande wedstrijden laten zien de beste van de Brink te zijn dit jaar. Jan Veenhuis de altijd stabiele straatschutter is winnaar geworden van team 2, noteerde in de laatste wedstrijd een jaar straat record van 1530 meter, naar horen zeggen had dit ook meer kunnen zijn. Cor Steghuis had weinig aan zijn teamleden, hij is zonder concurrentie eerste geworden van team 3. Wel heeft hij de tips "arm nawijzen" van zijn trainer goed ten uitvoer gebracht, wat hem uiteindelijk mooie afstanden opbracht. Bennie oude Vrielink gooide in team 4 een constante reeks, 4x in de 1100 meter bracht hem de overwinning. Als Karin Kamphuis een andere dag jarig was geweest, had Erik Kamphuis, spreekwoordelijk, een hele zware dobber kunnen zijn.
Spanning alom bij het vijfde team, op moment van schrijven weten ze het zelf nog niet, maar Herbert Scholten is na de uitslagen goed bekeken te hebben winnaar geworden. Hier telt de regel; voor de wedstrijden waarin je de meeste punten hebt gehaald dat die meters tellen. Bij gelijke punten tellen de meeste meters. Gerard Groeneveld is al gefeliciteerd door Herbert, maar dit had andersom moeten zijn. Bij team 6 was het Bertus Sanders, die de eer en dus de winst nar zich toe trok. Goed schieten op belangrijke momenten is zijn sterke punt. Winnaars van harte gefeliciteerd. Voor de rest volgend jaar beter;)
Op de foto; Jan Veenhuis en Jochem Wennink.

Persoonlijk straat 2017