Zilverenkloot; opgeven voor selectie

COMITE ZILVEREN KLOOT

Noord en Zuid Twente

www.Zilverenkloot.nl

Aan alle klootschieters en besturen van alle klootschietverenigingen in Twente

Ootmarsum, mei 2014

Beste sportvrienden,

Op zondag 1 juni wordt de selectiewedstrijd voor de Zilveren Kloot gehouden op de Haarlerheidebaan te Reutum. Net als vorig jaar zullen de deelnemers van zowel Zuid- als Noord Twente in een en dezelfde wedstrijd uitmaken, wie tot de 25 geselecteerden behoren, die in september tegen elkaar uitkomen. De winnaar van deze selectiewedstrijd mag zich een jaar lang “Kampioen van Twente” noemen.

Aan u als klootschieter en/of bestuurslid wordt gevraagd de inhoud van deze brief kenbaar te maken aan alle spelers van uw vereniging en er op aan te dringen, dat ze ook deelnemen aan deze selectiewedstrijd.

Naast de titel Kampioen van Twente zijn er ook nog 4 geldprijzen te verdienen.

De beste vier drietallen van een vereniging komen voor deze aantrekkelijke geldprijzen in aanmerking

Om deel te kunnen nemen aan deze selectiewedstrijd moeten deelnemers zich opgeven bij het Comité, het liefst per e-mail. Dit kan via onderstaande mailadressen of via de website :www.zilverenkloot.nl. We kunnen de deelnemers dan via mail de starttijden en uitslagen doorgeven. Deelnemers moeten zich opgeven voor 26 mei, omdat het comité dan bijeen komt om de startgroepen uit te loten. Zo snel mogelijk hierna krijgt iedere deelnemer persoonlijk of via het verenigingssecretariaat bericht wanneer en in welke groep hij dient te schieten. Iedere speler schiet 5 of 6 keer, naargelang de gesteldheid van de baan op de wedstrijddag.

De starttijden zullen ook vermeld worden op de website:www.zilverenkloot.nl

De opgave van de deelnemers dient te geschieden aan :

Voor,, ZUID” aan Albert Olde Weghuis, e-mail adres: aweghuis@home.nl

Voor,, Noord” aan: Gert-Jan Heerink, emailadres: Gertjanheerink@home.nl

Wij zullen ten overvloede de inhoud van deze brief ook rechtstreeks verzenden aan alle potentiële deelnemers, waarvan we een emailadres hebben.

Toch willen wij er bij u op aandringen uw spelers ook zelf te benaderen, zodat we iedereen bereiken.

Bij voorbaat onze hartelijke dank.

Comité Noord en Zuid Twente