Nieuws archief‎ > ‎

Brink 1 verliest van Beuningen

Geplaatst 21 mrt. 2011 04:55 door Marc Luft   [ 19 mei 2012 04:22 bijgewerkt ]
1e ronde: De eerste ronde was een zeer gelijk op gaande ronde. Aan beide kanten vielen geen missers te noteren. Beuningen bleef vanaf het losschot enkele meters voor. Deze voorsprong bleef na het laatste schot ook in stand. Het eerste punt ging met ca. 20 mtr verschil naar Beuningen. 2e ronde: Wederom begonnen beide teams sterk. Echter half weg de eerste helft viel een misser aan de kant van de Brink. Beuningen wist hiervan te profiteren en kon vrij eenvoudig dit punt met een halve worp lengte voorsprong binnen halen. 3e ronde: Na het losschot kwam de Brink voor het eerst in deze wedstrijd op voorsprong. Beunignen wist echter snel weer dit stokje over te nemen. De Brink vocht zich nog wel terug in de wedstrijd. Maar na enkele goede schoten van Beuningen moest de Brink in Beuningen toch de meerdere erkennen. Beuningen won met 3-0.