Nieuws archief‎ > ‎

Brink 1 verslaat Rossum.

Geplaatst 30 okt. 2011 14:47 door Marc Luft   [ 19 mei 2012 04:25 bijgewerkt ]

In het begin van de eerste periode gingen beide ploegen gelijk op tot op het hoogste punt van de baan waar Rossum het even liet afweten. De Brink profiteerde en nam een bescheiden voorsprong van 20 meter. Deze voorsprong werd langzaam uitgebouwd tot 40 meter en werd niet meer uit handen gegeven zodat het eerste punt een feit was.

In de tweede periode liet zowel de Brink als Rossum enkele steken vallen. Toch was het de Brink die sterker uit deze malaise kwam en opnieuw een beslissende voorsprong nam van zo’n 30 meter.

In de derde periode was Rossum beter bij de les en gaf de Brink het nakijken. Bij het laatste schot had Rossum een voorsprong van 30 meter. De uitblinker aan Brinkzijde, Marc Luft, produceerde een extreem lang schot. Toch was het niet onoverkomelijk voor Rossum. Louis Blokhuis plaatste zijn schot echter niet geheel in de lijn van de anwiezers en geraakte naast de baan en bleef op 2 meter steken op het schot van Marc Luft, zodat de Brink het derde punt in de schoot geworpen kreeg en haar eerste 3-0 overwinning van dit seizoen behaalde. Met dit resultaat werd de tweede plaats op de ranglijst verstevigd.

De Brink 2 moest in de eerste klasse op bezoek bij koploper Lattrop Breklenkamp. De Brink schoot een prima wedstrijd maar moest haar meerdere erkennen in het over meer kracht beschikkende Lattrop Breklenkamp. Een 4-0 nederlaag was het gevolg.