Nieuws archief‎ > ‎

Brink 5 winnaar Rabocup

Geplaatst 23 jun. 2011 00:05 door Marc Luft   [ 19 mei 2012 04:17 bijgewerkt ]
Brink 5 is na een goede wedstrijd winnaar geworden van de Rabocup in de B klassse. Het team met Bennie oude Vrielink, Herman Groeneveld, Herbert Scholten en Gerard Groeneveld (vierde zijn 71e verjaardag) heeft de finale tegen Hertme verdiend gewonnen. De brink ging voortvarend van start en nam gelijk een voorsprong van een half schot. Het leek of de Brink geen druk kende en schoot gestaag en met verstand verder waardoor de voorsprong opliep tot 2 schoten. Vlak voor het omlegpunt werdt er aan de Brinkzijde de eerste en enige mindere schot geproduceerd waardoor Hertme kans had om in te lopen, dit werdt niet gehonnoreerd. Constant was het sleutelwoord in deze wedstrijd die de Brink 5 de overwinning bracht.
In de A klasse was het Oud Ootmarsum dat in een wisselvallige wedstrijd won van de Gunne.