Nieuws archief‎ > ‎

Brink boekt overwinning tegen Vooruitzicht

Geplaatst 11 dec. 2011 05:13 door Peter Veelers   [ 19 mei 2012 04:23 bijgewerkt door Marc Luft ]

 
Na de 3-0 nederlaag vorige week tegen Vooruit Losser was het voor de Brink te taak om het een en ander recht te zetten. Bij de Brink maakte de nog maar 15 jarige Jochem Wennink zijn debuut. Tegenstander was het Oldenzaalse Vooruitzicht dat op de ranglijst slechts 1 punt lager stond. In de eerste periode liep de Brink tot aan het negende schot naar een voorsprong van 20 meter uit. In de scherpe bocht kende Ronnie Beuvink van Vooruitzicht echter een prima schot en bracht daarmee beide partijen op gelijke hoogte.
Jochem Wennink

 De daaropvolgende schoten van Vooruitzicht waren van hoog niveau en zodoende sleepten zij het eerste punt binnen. In de tweede en derde periode was de Brink vanaf het begin goed bij de les en zette Vooruitzicht direct onder druk. Vooruitzicht werd gedwongen risico’s te nemen hetgeen slecht afliep.

 

 De tweede en derde periode werden zodoende ruim gewonnen door de Brink mede door het uitstekende debuut van Jochem Wennink die geen enkele drempelvrees had en een aantal zeer goede schoten liet noteren.

 

 

Het tweede team trad aan tegen de Gunne 1. Boy Borggreve was afwezig hetgeen een grote aderlating betekende. Toch werd door Brink 2 goed geschoten en kwam elke periode goed mee tegen het hooggenoteerde de Gunne. Desondanks werd er wel met 4-0 verloren.