Nieuws archief‎ > ‎

De Brink lijdt verdiende nederlaag

Geplaatst 4 dec. 2011 11:21 door Peter Veelers   [ 19 mei 2012 04:24 bijgewerkt door Marc Luft ]
De nummers 2 en 3 van de overgangsklasse, Vooruit Losser en de Brink, traden tegen elkaar aan in Losser. De Brink was op deze baan nog nooit geweest, en viel dan ook voorafgaande aan de wedstrijd van de ene verbazing in de andere. Zo’n belabberde baan hadden zij nog nooit gezien. Een soort heide ondergrond vol gaten kuilen en markeerpaaltjes die een aantal centimeters boven het maaiveld uit staken. Dus levensgevaarlijk voor de kostbare ledematen. Jos Oortman weigerde van start te gaan omdat hij nog een heel leven voor zich ziet. Zijn teamgenoten gingen zorgvuldig te werk en probeerden de benen heel te houden door voorzichtig aan te lopen. De tegenstander is deze omstandigheden gewend en wist daar dan ook prima mee om te gaan.  Vooruit Losser won dan ook met 3-0 en namen daarbij de koppositie over. Te hopen is dat zij kampioen worden zodat volgend seizoen deze “baan”niet meer in het wedstrijdschema zit.