Nieuws archief‎ > ‎

Eerste thuisnederlaag de Brink

Geplaatst 13 nov. 2011 07:42 door Peter Veelers   [ 19 mei 2012 04:26 bijgewerkt door Marc Luft ]

Op een prima geprepareerde Brinkbaan trad het vlaggeschip aan voor alweer de achtste wedstrijd van het seizoen. Voorafgaande aan deze wedstrijd lekte uit dat Jos Oortman een week eerder tegen de teamafspraken in zeer diep in het glaasje had gekeken, dit kwam hem op een voorwaarlijke schorsing van 1 wedstrijd te staan. Tegenstander Dorp

Boer uit Denekamp was de Dinkel overgestoken en het Twentse land ingetrokken en bleek een zeer sterke tegenstander. Al vanaf het eerste schot nam Dorp Boer het initiatief en nam geleidelijk aan steeds meer voorsprong. Door een misser werd deze voorsprong weer teniet gedaan. Drie schoten voor het einde was het verschil minimaal. Dorp Boer schoot echter zeer sterk over het omlegpunt. Edwin Scholten moest hier 20 meter op toegeven. Deze voorsprong hield Dorp Boer vakkundig vast en werd zelfs nog uitgebreid. De tweede periode gaf hetzelfde beeld te zien. Maar nu ging Dorp Boer 2 schoten voor het einde de mist in. Even daarvoor ging een schot van Frank Groeneveld de mist in maar Dorp Boer weigerde dus te profiteren.  De Brink profiteerde dankbaar en pakte het tweede punt. De derde periode was snel beslist in het voordeel van Dorp Boer. Door een afzwaaier van Marc Luft kwam de Brink ongunstig te liggen en moest Peter Veelers op het naastgelegen zandpad gooien. Ook dit ging niet goed zodat na 4 schoten de beslissing al was gevallen. De voorsprong werd uiteindelijk een schotlengte voor Dorp Boer. De Brink mocht tevreden zijn met het behaalde puntje aangezien Dorp Boer vandaag veel sterker was.