Nieuws archief‎ > ‎

Alle info over Jochem en het EK in Italië.

Volg het EK en Jochem, via TWITTER

Donderdag 17 Mei tussen 08:30 - 11:30 uur kan er getraind worden op de straat,
welke volledig afgesloten zal worden.

Donderdag 17 Mei: omstreeks 16:00 zal de openings-ceremonie plaats vinden. Een
parade met alle sporters, begeleiders zal vertrekken vanaf "Palla di Pomodoro" aan de zee zijde, door het centrum van Pesaro naar de "Piazza del Popolo"naar een podium welke voor het Stadhuis is geplaatst, hier zullen verschillende sprekers de
sporters ea. welkom heten voor deze EK2012.

Vrijdag 18 Mei om 09:00 zal de Zet-wedstrijd van start gaan en om 18:00 zal deze
eindigen met een ‘Ceremonie Protocollair’ bij het Miralfiore Park's amphitheatre in Pesaro.

Zaterdag 19 Mei: 07:30 uur Vertrek met de bus naar de locatie met om 09:00 de start van de Veld-wedstrijd en om 18:00 zal deze eindigen met een ‘Ceremonie Protocollair’ op deze Locatie.

Zondag 20 Mei: 07:30 uur Vertrek met de bus naar de locatie met om 09:00 de start van de Straat-wedstrijd en om 18:00 zal deze eindigen met een ceremonie Protocollair’ op deze Locatie.

’s Avonds wordt iedereen uitgenodigd aan de boulevard bij ‘Palla di Pomodoro’ voor een afscheidsfeest en gala diner, speciaal gereserveerd voor alle buitenlandse gasten.

Presentatie van Italiaansa Bond t.b.v. EK

De wedstrijdbanen voor het 14e EK 2012, in Italie...

EK locatie: Pesaro Italie