Nieuws archief‎ > ‎

Marc Luft en Herbert Scholten aan de leiding

Geplaatst 3 jul. 2011 05:42 door Peter Veelers   [ 19 mei 2012 04:24 bijgewerkt door Marc Luft ]

Marc Luft en Herbert Scholten aan de leiding

Afgelopen week werd de vierde ronde van de persoonlijke kampioenschappen van KV de Brink verschoten. In de B groep was het Herbert Scholten met een afstand van 1319 meter die de leiding nam in het klassement. Hij wordt echter op de voet gevolgd door Bennie oude Vrielink en Herman Groeneveld. In de A groep heeft Marc Luft een “vorentscheidung” geforceerd. Hij bereikte een afstand van 1400 meter en werd opnieuw dagwinnaar. Nummer 2, Peter Veelers, lijkt op een onoverbrugbare afstand te staan van ruim 200 meter. Nummer 3, Frank Groeneveld, zit na de eerste 2 uitstekende ronde’s in een zware depressie en lijkt onder de druk te bezwijken en wankelt nu op het podium. Woensdagavond, 6 juli 1930 uur is de laatste ronde. Op zondag 10 juli zijn de duowedstrijden. Na afloop van deze wedstrijd worden de prijzen van alle persoonlijke wedstrijden uitgereikt.