Nieuws archief‎ > ‎

Marc Luft pakt met Bianca de dubbel

Geplaatst 10 jul. 2011 12:56 door Peter Veelers   [ 19 mei 2012 04:25 bijgewerkt door Marc Luft ]

. Heden werd het slottoernooi van kv de Brink verschoten middels een duowedstrijd. Bij deze wedstrijd waren 11 duo’s aanwezig. De winnaars van vorig jaar, Bennie en Rikie oude Vrielink konden vanwege een rugblessure bij Bennie niet deelnemen. Het duo Marc en Bianca Luft wars in de jaren 2008 en 2009 oppermachtig. Na een dip in 2010 namen zij dit jaar opnieuw het heft in handen. Na een bloedstollende strijd met het echtpaar Frank en Linda Groeneveld wist Bianca door een bekeken laatste schot de overwinning over de streep te trekken. Het verschil bij het laatste schot was slechts 2 meter. Linda Groeneveld moest als eerste aanleggen. Bianca kent het klappen van de zweep en had even voor het laatste schot Linda even strak in de ogen gekeken. Met samengeknepen billen legde Linda aan voor het laatste schot en zag tot haar schrik haar kloot links in de sloot duiken. Voor de geslepen Bianca was het een koud kunstje om zonder enig risico voorbij het eindpunt van Linda te gooien en zodoende de hoofdprijs in de wacht te slepen. Nummer 3 werd het favoriete duo, Edwin en Denise Scholten. Gerard en Marietje Groeneveld werden nummer 4. Na afloop werd bij camping de Witte Bergen de prijsuitreiking verricht. Tevens werden de prijzen van de persoonlijke wedstrijden verdeeld. De straatwedstrijd werd in een succesvolle nieuwe vorm verschoten. Marc Luft had zijn focus dit seizoen volledig op straat gelegd, hetgeen hem geen windeieren legde. Hij was het meest constant en won met overmacht in groep 1, dit betekende voor hem de eerste dubbel in zijn carriere.  In groep 2 bleek Herbert Scholten vooral in de laatste drie wedstrijden bijzonder goed op dreef en legde daarin de basis voor een overwinning op de favoriete Bennie Oude Vrielink. Op het onderdeel veld won Michel Groeneveld bij het eerste team. Edwin Scholten werd winnaar bij het tweede team. Erik Kamphuis won bij het derde team terwijl Bennie oude Vrielink won bij het vijfde team. Vanaf heden wordt elke woensdag getraind op eigen baan, aanvang 19.30 uur.