top of page

Brink A blijft winnen!

Brink A, blijft ook winnen in kermis weekend, Brink B verliest onnodig en Brink E had een moeilijke wedstrijd tegen de Wilskracht.


Brink A mocht aantreden tegen de Wilskracht, David Groeneveld van Wilskracht pakte bij het openingsschot een voorsprong van 5 meter, het daarop volgende schot van de Brink was niet zuiver, waardoor de achterstand 10 meter was. Pas na het 5e schot van Cisse Luft kwam de Brink op voorsprong. Dit werd uitgebouwd en uiteindelijk werd er gewonnen met 30 meter. De tweede periode begon Wessel Broekhuis in de bocht van Hams met een geweldig schot en pakte gelijk 15 meter! Tim Hendriks die een goede wedstrijd schoot vervolgde dit en de voorsprong was ruim 40 meter. De Wilskracht liet het kopje hangen en de Brink schoot constant verder en won met bijna een schotlengte voorsprong. De derde periode was de Brink niet constant maar was het wel gewoon beter dan de heren uit Agelo. Bill Kottink haalde genadeloos uit met enkele schoten waarbij hij zorgde voor een riante voorsprong. Uiteindelijk werd deze periode gewonnen met een schot.


Brink B heeft met 1-2 verloren van Beuningen B. Bij het eerste punt had de Brink een hele slechte start door te beginnen met twee afzwaaiers. Bovenop de baan kwamen we terug door een "vuurpijl" van Beuningen die in de takken belandde. Door sterk doorschieten werd het eerste punt met 40 meter gewonnen. Dit was de opmaat voor meer punten. Maar door een nog slechtere start als bij het eerste punt lag de Brink na 4 missers al een schot achter. De Brink probeerde wel en op het eind was het schot er net weer uit maar meer was er niet van te maken.

Nadat er door de leiding even een kleine bespreking is gehouden om de koppies leeg te maken en voor het 3e punt te gaan werd er goed en strak begonnen. Echter de afzwaaiers bleven de boventoon voeren en we bleven achter de feiten aanlopen. Uiteindelijk werd er verloren met 20 meter. Enig lichtpuntje in deze wedstrijd was het constante gooien van Mika Smellink.

Siem Flims in actie voor Brink B
Siem Flims in actie voor Brink B

Brink E - Wilskracht E

Vandaag was het een moeilijke wedstrijd tegen een sterk spelend Wilskracht de eerste twee perioden werden verloren met een schot. De concentratie lag meer bij de kermis dan bij het gooien, of Brink E was hierdoor helemaal doorgedraaid. In de derde periode was het vizier ietwat beter en kwam de kracht terug bij deze jonge talenten er werd met een verschil van 30 mtr. verloren. Al met al waren de trainers/coaches mild en gaven ze aan dat er op zich wel redelijk gegooid is.

Pieter Kienhuis in actie voor Brink E
Pieter Kienhuis in actie voor Brink E

74 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page