top of page

Brink A dendert door, Brink A2 en D verliezen.

De jeugd van KV de Brink zit op de helft van de competitie en hebben zondag de 5e wedstrijd verschoten. Brink A1 zet de uitstekende lijn door en wint wederom met 3-0 dit keer van Lattrop Breklenkamp. Brink A2 verloor met 1-2 de kraker om de tweede plaats en Brink D was niet opgewassen tegen Nooit Gedacht en verloor met 0-3.


Brink A1, schoot een uitstekende wedstrijd tegen nummer 5, Lattrop Breklenkamp. Alhoewel er gezegd moet worden dat de Brink de eerste twee schoten tegen een kleine achterstand liep. Maar bij het derde schot door Bill Kottink gelijk orde op zaken stelde door een onwaarschijnlijk schot en een voorsprong pakte van 15 meter. Langzaam bouwde het uiterst talentvolle team van de Brink de voorsprong uit tot ruim 1,5 schot. De tweede en derde periode was identiek, vanaf het begin tot het einde schoot de Brink goed, Lattrop Breklenkamp schoot niet slecht maar was gewoonweg niet bij machte om antwoord te geven. Een duidelijke 3-0 overwinning, waardoor de jongens een maximale score hebben en op de eerste plek staan met 5 punten voorsprong.


Brink A2, had personele problemen doordat Siem Flims een flink verstuikte enkel had en Lars (Greeny) Groeneveld een uiterst pijnlijke teen. In goed overleg met tegenstander Ons Streven uit Tilligte mocht er gegooid worden met 3 schutters. Tilligte en de Brink stonden voor deze wedstrijd op een gedeelde tweede plaats. De eerste twee periodes had de Brink geen mogelijkheden om Tilligte het enigszins moeilijk te maken. Daarentegen in de derde periode produceerde Tilligte een misser twee schoten voor het eind. De Brink pakte dit goed op door geweldige schoten van Wouter Muntel en Julian Groeneveld en wonnen uiteindelijk deze periode. Een 1-2 score stond op het scorebord. Brink A2 staat op een prima derde plek.Pieter Kienhuis (Brink D)

Brink D, schoot een goede wedstrijd maar was niet bij machte om het oudere team van Nooit Gedacht het moeilijk te maken. Elke periode werd met een half schot verloren. Ook uitblinker Wes Oonk kon het tij niet keren. De trainers van dit team waren trots op de jongens, doordat ze goed geconcentreerd door beleven schieten. Brink D staat nu op een 4e plaats met 7 punten uit 5 wedstrijden.

78 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page