top of page

Brink A doet zich zelf tekort, Brink B wint eenvoudig en Brink E verliest.

Brink A, speelde zondag de topper tegen Lemselo en deed zichzelf te kort door te veel missers te produceren.

In de eerste periode begonnen beide teams goed, bij het derde schot van de Brink ging het mis waardoor Lemselo zo'n 20 meter pakte. Cisse Luft maakte dit gelijk goed door een geweldig schot waardoor beide teams gelijk lagen. Gaandeweg deze periode was het steeds stuivertje wisselen waarbij de Brink over meer power beschikte maar Lemselo alle schoten zuiverde plaatste. Bij het laatste schot had Lemselo een lichte voorsprong van 15 meter en dit bleek voldoende te zijn om de eerste periode winnend af te sluiten.

De tweede periode tapte de Brink uit een ander vaatje en waren alle schoten strak, rechtuit en hard. Lemselo moest alle zeilen bijzetten om de Brink bij te houden, hierdoor forceerden ze en waren de schoten niet optimaal. De Brink bleef goed doorschieten en het was Jorg Smellink die een uitstekende wedstrijd schoot en de klus mocht klaren met een uiteindelijke voorsprong van zo'n 70 meter.

Wie er met de winst naar huis mocht gaan werd beslist in de derde en laatste periode. Eigenlijk had de Brink telkens het overwicht in handen maar verzaakte om de beslissende voorsprong te pakken. Bij het een na laatste schot was het verschil 2 meter in het voordeel van de Brink, Lemselo gooide een matig schot, maar het schot van de Brink was ietwat slechter waardoor Lemselo met het laatste schot een voorsprong had van 23 meter. De brink was niet bij machte om dit verschil goed te maken en verloor dan ook geheel terrecht de wedstrijd. Lemselo staat nu halverwege de competitie bovenaan met 14 punten en de Brink en Oud Ootmarsum staan gedeeld tweede met 13 punten, volop spanning in deze klasse.


Brink B, lag gelijk bij het losschot al een mooi stuk voor, tegen Lemselo maar na een mager 2e schot was daar weinig meer van over. Daarna werd er strak door gegooid en liepen we snel weg naar uiteindelijk een schotlengte voorsprong.

Het 2e punt begonnen we met een behoorlijke achterstand. Echter na een paar goede schoten kwamen we weer op voorsprong die werd uitgebouwd tot wederom een schotlengte aan het eind. Het 3e punt was een kopie van het 2e punt. Beginnen met een achterstand en op het eind weer een schot voorsprong. Lemselo B bleek niet bij machte om het de Brink moeilijk te maken

Brink E speelde zondag uit tegen de Toekomst E. De eerste helft zijn ze te slap begonnen aan de wedstrijd waardoor we niet het gewenste niveau gehaald hebben. Deze ronde verloren werd er met 1 schot en 20mtr verloren.

De 2e ronde schoot de jongste jeugd wat beter maar ook deze ging verloren met een 40mtr. Duidelijk een verbetering die doorgezet kon worden in de derde ronde want Brink E begon goed ze lagen met het eerste schot 20mtr. voor. Gedurende de ronde bleven de beide teams dicht bij elkaar en bij het één na laatste schot van Fedde Oonk die geweldig schoot was de voorsprong daardoor kon Wes Oonk eenvoudig het derde punt binnen halen. Helaas dus verloren met 2-1.

59 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page