top of page

Brink A verliest, Brink B en F pakken volle buit.

Zondag 9 oktober mocht Brink A aantreden tegen koploper Vooruitzicht uit Oldenzaal. Vooruitzicht nam vanaf het begin gelijk de voorsprong en behield dit ook met goede schoten van hun kant.


Cisse Luft in actie.

De Brink verzuimde om mee te doen op dit niveau en maakte het de tegenstander erg makkelijk door mindere schoten te produceren, een snelle 1-0 was dan ook een feit.. De Vooruitzicht baan is een relatieve smalle baan die tonrond afloopt met aan beide kanten een sloot. Dit betekend dat de richting zeer bepalend is voor een lang schot.

De tweede periode was bijna identiek aan de eerste, vanaf het begin had vooruitzicht de touwtjes in handen en bleef goed doorschieten, bij de Brink werd het vizier steeds scherper en was uiteindelijk het verschil maar een paar meter in het voordeel van Vooruitzicht.

In de derde periode liet de Brink zien mentaal sterk te zijn, de richting van de schoten was optimaal en op kracht was de Brink toch al sterker. Vooruitzicht forceerde hun schoten waardoor er missers ontstonden, het was met name Bill Kottink die de het team op sleeptouw nam en er uiteindelijk een acceptabele 2-1 nederlaag voor de Brink op het scorebord stond.

Brink B, trad aan tegen de Toekomst, waarin het oppermachtig was. Over de gehele wedstrijd die bestaat uit 30 schoten, had Brink B met topper en supertalent Mika Smellink 5 schoten over. Nimmer was er ergens in de wedstrijd een spannend moment en een 0-3 overwinning was een feit. Brink B bezet nu de eerste plaats in de Landelijke veldcompetitie met 7 punten uit 3 wedstrijden.

Ook Brink F bezet de koppositie na een uitstekende wedstrijd tegen Vooruit Losser. De jonge jongens schoten op de moeilijk bespeelbare baan een goede wedstrijd. Volgens de coaches Bart Kienhuis en Bennie oude Vrielink zaten er nog wel verbeteringen maar de 0-3 overwinning werd gretig gevierd door dit team. Fedde Oonk schoot een prima wedstrijd. Brink F heeft de maximale 9 punten uit 3 wedstrijden en staat nu al 4 punten 'los' van nummer twee Beuningen F.


De Rabobank kwam in de persoon van Annemarie Hulsmeijers vrijdag op de training om in het kader van de Raboclubsupport een mooi bedrag te overhandigen aan onze bloeiende vereniging.138 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page