top of page

Brink A1 dendert door, kampioenschap komt dichtbij!

Brink A1 pakt op overtuigende wijze winst op Ons Streven. Helaas moest Brink A2 de punten aan Nooit Gedacht laten wegens een blessuregolf en pakt Brink D een mooi puntje tegen Ons Streven.


Wessel (Steady) Broekhuis voor Brink A1 in actie.

Met grote overmacht won Brink A1 de wedstrijd tegen Ons Streven uit Tilligte. De jongens van de Brink schoten een uitstekende wedstrijd. Ons Streven had nimmer de mogelijkheid om aanspraak te maken op één punt. Vanaf het begin begon Sepp Niehoff met een uitstekend losschot, gevolgd door de altijd steady Wessel Broekhuis en de eerste meters voorsprong waren er al. Elke ronde was bijna identiek wat betekend dat de Brink foutloos was. Bill Kottink die zijn kloot zuiver en hard plaatst maakte er een schot van. En Cisse Luft en Jorg Smellink pakten bij elk schot wel zo'n 15-20 meter. Een wedstrijd uit het boekje leverde een duidelijke 3-0 overwinning op. De Brink staat nu 6 punten voor op nummer twee, Nooit Gedacht de volgende tegenstander een 1-2 overwinning voor de Brink is voldoende voor het kampioenschap in de hoogste klasse van de Nederlandse Klootschiet Bond.


Brink A2 had de pech dat er teveel geblessseerden waren, waardoor de wedstrijd niet door kon gaan en ze een reglementaire 0-3 op papier moesten zetten. Nooit Gedacht kreeg dus de drie punten.
Wes Oonk in actie voor Brink D

Brink D schoot een niet zo goede wedstrijd tegen Ons Streven maar pakte toch nog een puntje in de tweede periode. Het was Wes Oonk die een formidabele wedstrijd schoot. Nieuwbakken speler Saffier van der Maas schiet elke wedstrijd beter en verder. Maar Ons Streven was beter bij de pinken dan de jongens van Brink D. Op de ranglijst staat de Brink nu op een nette derde plek.

97 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page