top of page

Derde overwinning op rij voor KV de Brink


Jesse Wennink in actie tegen Nooit Gedacht (nov 2022)

Het vlaggenschip heeft de derde overwinning op rij gerealiseerd tegen Nooit Gedacht in de landelijke veld competitie.

Met Tim Hendriks vanuit het tweede en zonder Steven Groeneveld (ziek) vertrok het team zondagochtend naar Noord Deurningen voor de clash tegen Nooit Gedacht. Nooit Gedacht heeft een bliksemstart gemaakt aan de het begin van de competitie en staat derde.

Beide teams begonnen goed aan de wedstrijd en na de eerste 5 schoten had de Brink een kleine voorsprong genomen. Nooit Gedacht produceerde enkele mindere schoten waarnaar de Brink uitliep naar zo'n 50 meter. Dit werd goed verdedigt tot het einde waardoor het eerste puntje relatief eenvoudig naar de Brink ging.

In de tweede periode nam Nooit Gedacht het initiatief en had bijna de gehele periode een voorsprong van 20 meter, dit bleef de gehele periode tot twee schoten voor het einde. Jelle Kamphuis had een formidabel schot waarbij de voorsprong van Nooit Gedacht slonk tot enkele meters. Het laatste schot mocht de uitkomst brengen en het was de Brink in de persoon van Marc Luft die Nooit Gedacht op de knieën bracht en een 0-2 voorsprong was een feit.

De derde periode was een kopie van de tweede, telkens had Nooit Gedacht een kleine voorsprong, wederom werd dit bij het tweede schot voor het einde teniet gedaan door Jochem Wennink. Dit keer wou Marc Luft, misschien ietwat overmoedig, iets te veel waardoor zijn schot ronduit slecht te noemen is. Voor Nooit Gedacht was het toen een koud kunstje om er voor te zorgen dat er een 1-2 uitslag op het scorebord kwam. De derde overwinning op rij voor de Brink.

De Brink bezet op dit moment de zesde plaats met 8 punten uit zeven wedstrijden. Beuningen leidt riant met de maximale score, 21 punten. Nummer drie en nummer zeven staan op twee punten van elkaar, volop spanning halverwege in de hoofdklasse van de landelijke veld competitie van de Nederlandse Klootschiet Bond.


Tim Hendriks

85 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page