top of page

Frank Groeneveld erelid KV de Brink

Tijdens de jaarvergadering van K.V. de Brink is Frank Groeneveld benoemd tot erelid van de vereniging.

Frank is als 12 jarige lid geworden van KV de Brink en op zijn 19e trad hij toe tot het bestuur in de functie van secretaris. Daarna volgde hij Herman Groeneveld op als voorzitter en in 2016 gaf hij het stokje over na 30 jaar actief te zijn geweest in het bestuur. Dat Frank niet kan stilzitten bleek al snel toen hij binnen de afdeling Twentse Klootschiet Combinatie (TKC) de functie van jeugdcoördinator oppakte. En passant neemt hij hier ook tijdelijk de taak van penningmeester op zich. Over een duizendpoot gesproken! De wekelijkse lotto die binnen de vereniging wordt gehouden is onder zijn leiding altijd correct en zorgt voor een mooie financiële injectie.

Frank, is niet alleen een bestuurslid, een jeugdleider, een klootschieter, een jeugdcoördinator, of een lotto-organisator. Hij is al jaren een bijzonder toegewijd lid van de vereniging. zijn impact voor het klootschieten en voor de klootschiet vereniging de Brink vereniging gaat ver. Franks naam is toegevoegd nast de ereleden Herman Groeneveld en Henk Kamphuis, op het Wall of Fame schild, zichtbaar bij het club café de Mors.


Tijdens de jaarvergadering is er afscheid genomen van Bas Rouwers die de laatste 8 jaar secretaris was bij de Brink. Jochem Wennink heeft de jeugd coördinatie taken overgenomen van Erik Kamphuis die dit ruim 10 jaar op een bijzondere en enthousiaste manier heeft uitgevoerd. De Brink is een florerende vereniging, heeft de financiële zaken goed op orde en de prestaties zeker bij de jeugd vallen positief op in de klootschietwereld.


A.s. vrijdag 12 januari is de jaarlijkse sportgala van de gemeente Dinkelland, Brink A is voor het tweede opeenvolgende jaar genomineerd als jeugdsportploeg. De nominatie kwam tot stand door kampioen te worden van de NKB veld competitie, finalist NKB cup, winnaar; Artica ronde, winnaar straatronde NKB, winnaar KTO cup. Een hele waslijst.81 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page