top of page

Goed weekend voor de Brink jeugd

De competitie van de jeugd is ook weer gestart met enkele mooie wedstrijden op de goed bespeelbare Brinkbaan.

Brink A mocht aantreden tegen Oud Ootmarsum, de nummers 2 en 3 van de competitie. De Brink begon de eerste periode uitstekend vanaf het eerste schot en liep gaandeweg deze periode steeds verder weg van Oud Ootmarsum. De in vorm zijnde Bill Kottink zorgde er mede voor dat Oud Ootmarsum niet bij machte was om de Brink te volgen en won dan ook eenvoudig de eerste ronde. De start van de tweede periode verliep in de "bocht van Hams" voor de Brink iets minder goed en Oud Ootmarsum profiteerde er gelijk van en nam een voorsprong van 25 meter na 2 schoten. Enkele bijzondere goede schoten aan Brinkzijde lieten zien dat de Brink over meer kracht beschikt en Tim Hendriks zorgde weer voor een voorsprong. Uiteindelijk won de Brink eenvoudig met bijna een schot verschil. De derde periode begon Oud Ootmarsum slecht met twee mindere schoten, dit bracht hen na 3 schoten al een achterstand van één schot, de Brink bleef goed schieten en Jorg Smellink die een prima wedstrijd schoot gaf Oud Ootmarsum de genadeslag. Een dik verdiende 3-0 overwinning stond op het score bord.


Brink B, schoot tegen Hertme B en na een aarzelend begin lag Brink na 5 schoten nog gelijk. Daarna ging het beter en werd bij ieder schot de voorsprong uitgebreid. Met een ruime voorsprong was het 1e punt een feit. Ook bij het 2e punt werd er weer slap begonnen maar na 3 schoten werd de voorsprong gepakt die daarna weer werd uitgebreid naar bijna een schotlengte. Bij het 3e punt werd vanaf het begin goed begonnen en bij het omlegpunt was er na 6 schoten al een schotlengte voorsprong. Hertme deed nog verwoede pogingen om terug te komen maar het schot bleef erin. En zodoende pakte Brink B een mooie 3-0 overwinning.

Mika Smellink in actie voor Brink B


Het jonge Brink E schoot tegen Oud Ootmarsum een prima wedstrijd, de eerste periode pakte Brink E brutaal het eerste punt door geweldige schoten van Wes Oonk en Wessel Kienhuis. Oud Ootmarsum herpakte zich de tweede en derde periode en lieten zien waarom het op de derde plaats staat. De Brink bleef goed en geconcentreerd doorschieten en deed er alles aan om de schade te beperken. Dit lukte maar was niet goed genoeg voor de overwinning. Waardoor Oud Ootmarsum er met de winst vandoor kon gaan.

75 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page