top of page

Goede wedstrijden jeugd KV de Brink

Ook in het kermis weekend mocht de jeugd klootschieten in de Nederlandse Veld Competitie, geen baaldag maar er gewoon staan op de baan.

Brink A1 doet wat er gevraagd wordt en wint heel eenvoudig met 0-3 tegen Beuningen, Brink A2 blijft winnen en pakt, door de 0-3 winst op Lattrop Breklenkamp de tweede plek. Brink D delft het onderspit, ondanks prima strijd te leveren tegen Lattrop Breklenkamp D.


Op de baan van Beuningen moest eerst, het kermisachtig draaierige gevoel uit de spelers en door fanatiek inschieten lukte dat uitstekend.

De wedstrijd was een peulenschilletje, Beuningen heeft geen moment voor gelegen deze wedstrijd. Behalve de tweede periode die met 1,5 schot verschil werd gewonnen waren de andere twee perioden met twee schoten verschil een prooi. De Brink schoot geweldig, elk schot werd goed geplaatst en met name Jorg Smellink en Cisse Luft zorgden voor geweldige uitschieters. Tel daarbij Bill Kottink en Sepp Niehof en de altijd steady Wessel Broekhuis en het zal dan geen verrassing zijn dat dit team het kampioenschap tijdig wil binnenhalen. Op dit moment heeft het team een voorsprong van 4 punten op Brink A2 en Ons Streven uit Tilligte.


Brink A2 schoot tegen Lattrop Breklenkamp A een goede wedstrijd, vanaf het eerste schot werd er een voorsprong genomen en langzaam uitgebouwd naar zo'n 60 meter op het eind. Het tweede punt werd er nog harder gegooid en was het verschil aan het eind ruim 1,5 schot. Bij het derde punt begon de Brink wederom goed en was er halverwege al een voorsprong van een half schot (zo'n 60 meter) Helaas was een minder schot er debet aan en was de voorsprong nog maar 2 meter. Door strak doorschieten van voornamelijk Siem Flims en Mika Smellink werd er uiteindelijk toch nog simpel gewonnen en stond er een 0-3 voorsprong op het scorebord.


Brink D, trad tegen de nummer 1 aan, te weten Lattrop Breklenkamp D, de jongens schoten een goede wedstrijd met strakke goed geplaatste schoten maar waren niet bij machte om de winst naar zich toe te trekken. Alhoewel de derde periode verloren werd met een halve meter. De Brink staat op een mooie 4e plek.

62 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page