top of page

Klootschiet competitie van start

De eerste wedstrijden van de klootschietcompetitie zijn verschoten. KV de Brink heeft er al twee wedstrijden opzitten tegen regerend Nederlands kampioen Beuningen en de Toekomst.

Tegen Beuningen werd er goed gegooid maar dit mocht niet resulteren in een overwinning. Beuningen die een compleet team had was beduidend beter in de selectie dan de Brink, die zich kranig verweerde maar niet bij macht was om enig aanspraak te maken op een punt.

Afgelopen zondag werd de Toekomst wel verslagen met een 2-1 overwinning voor het vlaggenschip van de Brink. Het was een matige wedstrijd van beide kanten, onder slechte weersomstandigheden. In de eerste periode begonnen beide teams niet goed met hun losschot en na een geweldig schot van Laurens Maasland van de Toekomst nam deze een voorsprong. De daaropvolgende schoten van de Brink waren niet goed genoeg om dichter bij te komen, de Toekomst liep ook niet verder uit. Het was nabij het omlegpunt dat de Brink door goede schoten van Steven Groeneveld en Tim Hendriks weer nagenoeg gelijk lag. Het was het laatste schot wat de beslissing bracht, de Brink met een kleine achterstand van 1 meter wist hier alsnog de overwinning binnen te halen. De tweede periode werd het niveau niet beter, wel was er volop spanning gedurende deze periode. En nadat de Toekomst bijna de gehele periode voor lag was het toch weer het doorzettingsvermogen van de Brink om aan het eind aan het langste eind te trekken. Een 2-0 voorsprong. De derde periode ging lang gelijk op, de brink produceerde een misser op een belangrijk moment in de wedstrijd en was niet meer bij machte om dit weer recht te trekken. Een 2-1 overwinning tegen de Toekomst was een feit.

113 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page