top of page

KV de Brink doet goede zaken

De derde competitiedag is voor de Brink goed verlopen, Brink A1 en A2 winnen beide met 3-0 en Brink D verliest nipt met 1-2.

Cisse Luft in actie voor Brink A

Brink A, mocht aantreden tegen Nooit Gedacht, zonder topper Jorg Smellink, de nummer twee op de ranglijst. De eerste twee periodes waren een kopie van elkaar. Door goede schoten kwam de Brink snel op een comfortabele voorsprong, die aan het eind van de periode uitliep naar ruim een schot voorsprong. De derde periode verliep wat stroever, een tweetal mindere schoten zorgde ervoor dat het laatste schot met een voorsprong van 8 meter de beslissing moest brengen. Nooit Gedacht liet de kloot aan de zijkant van de baan lopen waar het gras wat langer is en de Brink had hier geen enkele moeite mee en won uiteindelijk met 50 meter verschil een verdiende 3-0 overwinning. Brink A, staat fier aan kop met 9 punten uit 3, 100% score.Mika Smellink (Brink A2)

Brink A2, kon hun goede vorm laten zien aan Beuningen. De Brink liet overduidelijk zien de sterkste te zijn in deze wedstrijd door de 1e periode met een schot te winnen. Periode twee en drie werden gewonnen met 1,5 schot. Brink A2, staat hiermee op een mooie derde plek met 5 punten uit drie wedstrijden.


Brink D, liet twee dure punten liggen tegen Vooruit Losser. in de eerste periode ging het lange tijd gelijk op tot twee schoten voor het einde de Brink een minder schot produceerde waardoor Vooruit Losser het eerste punt won met 20 meter. In de tweede periode liet de Brink zien waartoe ze in staat zijn en met geweldige schoten wonnen ze deze periode met 50 meter voorsprong. In de derde periode begon de jonge talenten van de Brink slecht waardoor er al snel een achterstand was van zo'n 30 meter. Dit kwamen ze in het vervolg van de wedstrijd niet meer te boven en verloren ze met 40 meter en dus de wedstrijd met 1-2. Brink D staat op een verdienstelijke tweede plaats, een punt achter op koploper Lattrop Breklenkamp.


Safier van der Maas (Brink D)

68 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page