top of page

KV de Brink doet goede zaken tegen Ons Streven.


De Brink heeft goede zaken gedaan in de onderste regionen in de Hoofdklasse van de Nederlandse Klootschiet Bond. Door een 2-1 winst tegen Ons Streven staat de Brink nu zesde.

Zonder Michel Groeneveld gingen de zes van de Brink redelijk van start, na het tweede schot van Björn ten Dam, had Tilligte 25 meter voorsprong. Nabij de bocht van Hams, was het verschil maar 1 meter voor Tilligte. Twee schoten voor het einde was het schot van de Brink niet goed en profiteerde Ons Streven hiervan. Het was een koud kunstje om dit punt binnen te halen.

De tweede periode was bijna gelijkwaardig aan de eerste, met dien verstande dat de Brink continue de overhand had in de wedstrijd. Prachtige schoten werden afgewisseld met mindere, waarvan Tilligte er meer had. Jochem Wennink wist gedecideerd deze periode af te maken. Ook de derde periode liep Tilligte achter de feiten aan, de schoten werden minder secuur en de Brink kon steeeds verder uitlopen. Drie schoten voor het einde zorgde de Brink voor spanning in de wedstrijd maar weer was Jochem Wennink die orde op zaken zette met een geweldige uithaal. Marc Luft mocht de beslissing brengen in de wedstrijd door in de bocht van Hams een uitstekend geplaatst schot te produceren. Een verdiende 2 -1 overwinning voor de Brink was een feit. De Brink staat nu op een zesde plaats met voldoende uitzicht naar de hogere regionen..


64 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page