top of page

KV de Brink is de klootschiet competitie goed begonnen.

De klootschiet competitie is weer gestart en afgelopen zondag was het alweer de tweede wedstrijd van de jeugd. Waarbij de Brink goede zaken heeft gedaan.


De Brink met twee teams in de hoogste klasse is na twee wedstrijden koploper door in de eerste wedstrijd te winnen van Brink A2 met 0-3. Waarbij er echt gestreden werd om elk punt. Brink A1 won de tweede wedstrijd van Ons Streven uit Tilligte met 0-3 waardoor de regerend kampioen nu koploper is in de hoogste klasse. De eerste twee perioden was het voor de Brink een makkie de derde periode lieten ze de teugels ietwat vieren waardoor het tot en met het laatste schot spannend was. De Brink A1 is nu koploper met twee punten voorsprong op nr 2.

Wessel Broekhuis in actie voor Brink A1

Brink A2 heeft dus de eerste wedstrijd verloren maar herpakte zich uitstekend tegen Nooit Gedacht. Een mooie 1-2 overwinning in een superspannende wedstrijd zorgde voor de eerste twee punten in deze competitie. Julian Groeneveld was deze wedstrijd prima in vorm.


Brink D die de maximale score heeft gehaald uit twee wedstrijden was een maatje te groot voor respectievelijk de Gunne en ook Ons Streven. beide wedstrijden werd met 0-3 gewonnen. Door goed schieten, veel trainen en fanatieke leiders, was het geen moment spannend voor de talenten van de Brink.

89 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page