top of page

KV de Brink laat punten liggen tegen een sterk Lattrop
Kv de brink mocht afgelopen zondag ochtend aantreden tegen Lattrop-Breklenkamp. Het was mooi weer en de baan lag er goed bij. Een mooie klootschiet dag dus. De Brink was niet compleet, dus ze namen jeugdspeler Sepp Niehof mee. Het toekomstig talent maakte zijn debuut voor het eerste team.

            Zonder de vaste losschutter van het team mocht Tim Hendriks de wedstrijd afschieten. Het begon vrij dicht bij elkaar, maar al snel nam Lattrop het initiatief en daarmee ook de voorsprong. Deze voorsprong werd gedurende de periode steeds groter en het was lastig voor de Brink om bij te blijven. Halverwege de periode was het verschil een half schot. Normaal gesproken alles is nog mogelijk, maar Lattrop bleef schoten produceren waar de Brink niet tegen kon schieten. Uiteindelijk won Lattrop met een vrij grote marge.

            De tweede periode verliep op eenzelfde manier als de eerste, Lattrop gooide een losschot waar de Brink niet bij kon komen, vanaf dat moment zat de Brink wederom tegen een achterstand aan te hikken. Deze afstand werd gedurende de periode niet heel veel groter, maar het bleef net groot genoeg waardoor de Brink niet dichterbij kon komen. Lattrop was deze periode wederom sterker dan de Brink, waardoor ze deze ook weer over de streep trokken.

            De laatste periode moest het anders, en dat ging het ook. De Brink nam in deze periode de initiële voorsprong, maar kon deze niet echt vergroten en Lattrop gooide ze weer voorbij. Echter deze periode kon de Brink aanhaken door een aantal goede schoten. Waar de Brink goed door bleef schieten, werd het bij Lattrop iets minder. Met nog 2 schoten te gaan kwam de Brink weer op een voorsprong door een minder schot van Lattrop. Een grote kans om het laatste puntje toch mee naar Ootmarsum te nemen. Het kwam neer op het laatste schot, waar Jesse Wennink het mocht laten zien. De afstand was haalbaar, maar er moest wel wat gebeuren. Hij had een goed slotschot waardoor de Brink deze periode won.

            Met een eindstand van 2-1 kon de Brink niet tevreden zijn, maar Lattrop kwam gewoon sterker voor de dag, en dan moet je blij zijn met de punten die je mee kan pakken.

50 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page