top of page

KV De Brink pakt volle buit tegen Vooruit Losser
KV de Brink mocht zondag ochtend op eigen terrein aantreden tegen vooruit losser. Nadat de vorige 3 wedstrijden waren afgelast vanwege het slechte weer, was het eindelijk weer tijd om te klootschieten. Vooruit losser, de nummer 2 van de ranglijst, maakte het de Brink lastig in de uitwedstrijd in Losser, dus de Brink moest aan de bak.

De baan was helaas nog niet op en top, maar het was al een hele zet beter dan dat het was. Michel Groeneveld mocht het spits na die lange tijd weer afbijten. Met een zwaar maar goed schot was de Brink los. Vooruit Losser pakte aan het begin van de periode een kleine voorsprong, maar die werd halverwege goed gegooit. Het liep vrij lang gelijk op, zelfs tot de laatste paar schoten. Vooruit losser gooide over het omleg punt. Waardoor de Brink een klein tactisch voordeel had. Met dit tactische voordeel, bleef de brink een paar meter voor de omleg zodat de volgende schutter naar beneden kon gooien. Dit pakte goed uit, vooruit losser kwam nog maar op een paar meter voor te liggen en Jochem Wennink kon daar wel raad mee. Vooruit Losser kwam er niet meer bij, 1-0 voor de Brink.

Met goede moed gingen de teams de 2e periode in. Een periode die iets anders verliep als de eerste. Kv de Brink was in deze periode oppermachtig. Na 4 schoten, mede door een misser van de tegenstander, lag de Brink al bijna met een schot voor. Nu is een ronde 12 schoten, dus waren er nog genoeg te schieten, maar de Brink bleef goed doorschieten en hield de voorsprong in handen. De periode werd uiteindelijk met dik anderhalf schot verschil gewonnen

De derde periode verliep niet veel anders als de tweede. De Brink mocht, zoals gewoonlijk op de thuisbaan, de periode beginnen en pakte wederom snel de voorsprong. Dit keer kon Vooruit Losser iets beter aanhaken en het bleef een tijdje spannend. Echter, door het goede schieten van de Brink bleef de voorsprong langzaam uitbreiden. Op een gegeven moment, ongeveer halverwege het punt, had Vooruit Losser weer een minder schot, waardoor ze wederom bijna een schot achter kwamen te liggen. Dit was voor de brink dus weer gesneden koek om het 3e en laatste puntje ook binnen te pakken.

De competitie is, door de vele afgelastingen, halverwege. De Brink staat op dit moment derde met een gelijk aantal punten met tegenstander Vooruit Losser. De volgende wedstrijd is weer op eigen grond tegen Noord Berghuizen. Opnieuw een tegenstander waar in Oldenzaal met 2-1 van verloren was. Een goede uitdaging dus…   

82 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page