top of page

Mooie wedstrijden op de Brinkbaan

De jeugd van KV de Brink schoot hun 6e competitiewedstrijd op de Brinkbaan, alle teams speelden thuis. Brink A1 wist te winnen van Brink A2 met 2-1 maar verloor hun eerste punt dit seizoen. Brink D won overduidelijk met 3-0 van De Gunne.


Brink A1 speelde tegen Brink A2, de eerste twee perioden werd er niet goed geschoten door Brink A1, maar men wist deze periodes wel te winnen. In de derde periode gebeurde dan ook wat er eigenlijk wel aan zat te komen, 4 schoten voor het einde lag de Brink nog op een comfortabele voorsprong, maar door 4 faliekante missers wist Brink A2 door goede schoten het punt naar zich toe te trekken. Brink A1 staat nog steeds fier boven aan met 6 punten voorsprong op nummer 2. Brink A2 staat vierde.


Brink D, speelde een overtuigende wedstrijd tegen hekkensluiter de Gunne. Alle periodes werden met meer dan één schot voorsprong gewonnen. De jongens waren goed geconcentreerd en schoten langs de ideale lijn. De trainers waren dolgelukkig met deze wedstrijd. Brink D staat nu op een mooie 3e plek in de landelijke veldcompetitie.


77 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page